Het bosbadhuis

Hier leer je krachtige keuzes te maken door af te stemmen op je eigen hogere wijsheid. 
 
Via een bosritueel; energiewerk
vanuit de Hawaïaanse flow!

Loop je vast in je leven? Voel je je leeg en ervaar je een gek, bijna nostalgisch gevoel van eenzaamheid? Ben je altijd op zoek naar jouw thuis? Misschien wel op een warme plek in het buitenland (waar je je wél thuis voelt?) of binnen een gewenste droomjob die als een zielemissie voelt? En merk je dat je door al dat denken telkens verder verstrikt raakt in een chaos van keuzes die je 'denkt' te moeten maken om dichter bij jezelf te komen? 

Dan is dit bosritueel echt iets voor jou!

Deze innerlijke reis helpt je namelijk in te tunen op wat je weerhoudt de keuze vanuit je kern te maken. Het helpt je rust te vinden in chaos en vanuit je pure oergevoel keuzes te maken. Ik geef je de aanzet tot je eigen innerlijke reis, een wijze waarover ik alles leerde op Hawaï en je waarschijnlijk al over hebt gelezen in mijn boeken Naupaka en Hokule'a (kijk anders even hier). Het was mijn vriend Ku, een Hawaiaanse sjamaan, die mij in 2013 een zetje gaf voor mijn eigen innerlijke reis. En sindsdien doe ik niets liever dan deze kennis te delen met anderen. Want helaas zijn we door de vluchtige, consumptiegerichte wereld waarin we wonen het contact verloren met deze eeuwenoude wijze van herbronnen.

Hoe dan?

Via het bosritueel verbind je je met energieën (ontstaan door gedachten, patronen en angsten) die je weerhouden vanuit je kern te leven. Tijdens deze energiereis leer je deze te herkennen en ze er te laten zijn, waardoor je helder kunt voelen wat dan wél jouw richting is. Dit zul je tijdens de trip naar een echte waterbron gaan ervaren.

De uitwerking

Je kunt het vergelijken met een innerlijke reis als die via natuurmedicijnen zoals ayahuasca waarbij inzichten, beelden, geluiden of geuren, en ontmoetingen met oude zielenpijnen zich aan je laten zien. Met het bos als tussenwereld van het kosmische en aardse. 

Bosbadhuis

Bij de bron maak je contact met dat wat je weerhoudt je eigen pad te lopen.
Je wordt er schoongewassen van fysieke én oude zielenpijnen. En je verbindt je automatisch weer met je bron, je eigen diepere wijsheid. Informatie en antwoorden op vragen zullen op verschillende wijzen naar je toe, via bijvoorbeeld inzichten, metaforen, spiegelingen in het water, beelden. 

Bronkracht

 Tot slot maak je een eigen krachtig manifestatie-elixer van het bronwater. Waarmee je de energie van jouw bosritueel - terug in je dagelijkse leven - nog even kunt laten doorwerken. 

Bosgids

Ik ga je helpen een aanzet te geven voor je eigen innerlijke reis, waarover ik veel leerde op Hawaï en schreef in mijn laatste boek Hokule'a. De belangrijkste les die je zult leren is hoe je verbinding maakt met je hogere zelf, ofwel universele bron van wijsheid. Zodat je zuivere keuzes maakt vanuit je kern, niet de vorm: waar we vaak op vastlopen. Je neemt de kennis mee naar huis, zodat je ook in het allerdaagse leven de juiste richting behoudt. Door de intieme setting tijdens dit  kan ik al je vragen beantwoorden over de ervaringen rondom het ritueel.

 

Wat je krijgt:

* Voorbereidende video's met vragen en een geleidde meditatie waardoor je verbinding en zicht krijgt op de geblokkeerde stroom in jezelf. Het is dé aanzet voor jouw innerlijke reis.

* We gaan samen op pad in de bossen om thema's die je weerhouden vanuit je kern te leven, aan het licht te brengen. Bij een bron doen we een ritueel, waarbij je inzicht krijgt op wat zich vanuit je eigen bron wil ontwikkelen. Dit is de aanzet én het schakelmoment waarbij je gaat leren navigeren vanuit je kern en daarbij de vorm loslaat. * Na de trip, stuur ik je video's met tools die je helpen om ook thuis de verbinding met je aumakua (hogere zelf) vast te houden, zodat je niet direct weer vanuit je hoofd en de vorm gaat werken. Je leert jezelf elke keer weer leeg te maken, waardoor nieuwe ideeën en inzichten zich via jouw kunnen blijven manifesteren. Ofwel de ruimte en vrijheid waar we altijd naar zoeken. 

 

 

Na deze dag heb jij:

* Krachtige manifestatietools waarmee je jouw creatieve ideeën tot uiting brengt.

* Een methode om blokkades op te heffen, ofwel door te laten stromen.

* Ik geef je waardevolle tools mee die je helpen jouw plannen neer te zetten.  ​​

Locatie 

Laag-Soeren/de Veluwse bossen.

De exacte reisgegevens krijg je via de mail toegestuurd. 

Tijd

We zullen ongeveer 1,5 - 2 uur op pad zijn.​​

Prijs

Je kunt het bosritueel boeken voor jezelf of kleine groepen. Per persoon 99 euro (als je met minimaal 2 personen komt).

Kom je alleen dan betaal je 149 euro.

Je krijgt mijn boek Hokule'a met lessen en inzichten die je thuis verder ondersteunen in je proces.

Doen!

Boek een verblijf in mijn Boshuisje Soeria? 

Je kunt er ook voor kiezen om mijn boshuisje erbij te boeken. Dan kun je het voorbereidende werk al vanuit stilte doen én de uitwerking van het bosritueel, jouw innerlijke reis, dieper doorvoelen en uiting geven via creatieve processen (schrijven, tekenen, schilderen ect). Reserveer Soeria via Airbnb.

 

VANAF MAART 2021 IS ER WEER PLEK. STUUR ME ALVAST EEN MAILTJE OM JOUW TRIP TE BOEKEN. 

bosritueel.jpg
 
Gratis tripje?

Tijdens deze gratis - online - reis deel ik een aantal grote lessen en inzichten die ik opdeed op Hawaï. Ze leren je mee te bewegen met de uitdagingen en kansen die op je pad komen. 

Hoe?

Klik op deze link

Ervaringen

Ik heb een Bosritueel in Nederland mogen ervaren van Lideweij. Naast de schitterende locatie en het leuke gezelschap van de andere cursisten kwam ik geïnspireerd terug. Het was een fijne dag om eens stil te staan met wat er op dit moment speelt in je leven en hoe je verder wil gaan. Ik kwam met nieuwe ideeën voor mijn bedrijf terug. Daarnaast kreeg ik ook tips om de energie die ik had opgedaan in mijn dagelijks werk vast te houden. Een super dag die ik iedereen kan aanraden.

 

- Joke  Blom (watmooi.nl)

"I met Lide 3 years ago during her own healing journey on the Big Island and had an automatic sisterhood connection with her. A year later after a battle with cancer and finding out the cancer had come back, Lide and a group of other beautiful women took me to meet a Kuhuna for blessings and a healing journey to Green Sand Beaches of Big Island. It was such a beautiful experience and truly healing. I could feel the ancient healing powers of the island and the love of the sisters around me. Lide is very intuned with Pele, the fire goddess of the island. I am blessed she was introduced into my life. I hope she continues to touch others with her gift. Mahalo nui loa Lide. Many blessings and aloha."

 

–Jade Allen

 

"Lideweij heb ik leren kennen als een goede luisteraar en vragensteller. Ze heeft me opnieuw laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik geloof dat ik op het juiste moment op de plek ben waar ik moet zijn, ook als was mijn leven de afgelopen jaren een ‘obstacle run’. Lideweij heeft me bewust gemaakt dat ik, met het door mij gelopen pad, van betekenis kan zijn voor anderen."

 

- Nienke

"Lide is an incredible guide and friend. We had many magical and mystical adventures on the big island, involving everything from green sand beaches, kahunas & powerful healing rituals, mudbathing, long, deep conversations into the night, & more. She has a powerful connection with Pele, the fire goddess, as well as clear vision, intuitive wisdom, & a big heart. I highly recommend Lide."

–Turiya Summer

"In 2014, na een moeilijke periode, kwam het boek Naupaka op mijn pad. Ik was meteen verkocht! En de timing was perfect! Het was het laatste duwtje in de rug om mijn gevoel te volgen en naar Hawaï af te reizen. Ik heb daar met Lideweij de meest bijzondere avonturen mogen beleven en veel van haar mogen leren. Na drie maanden Hawaï voelde ik me als herboren en kon ik niet anders meer dan voor mezelf kiezen. Deze laatste paar maanden ben ik opnieuw langs alle Hawaïaanse eilanden gereisd en heb wederom de kracht van deze plek(ken) mogen ervaren. De cultuur en wijsheid brengt je terug naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is. Lideweij in haar boeken."

 

- Caroline