- E komo mai - 
Welkom in boshuisje Soeria
 
 Wil je een paar dagen, een week of langer helemaal tot rust komen? Werken aan een creatief project? Dan is boshuisje Soeria de perfecte plek! Je overnacht namelijk in een magische omgeving: 
* Waar je wandelt langs beken en helder bronwater drinkt.
* Waar je vanaf de bank of het terras wilde zwijnen en herten spot.
* Waar je raven en uilen hoort roepen als het schemert.
* Waar je in de wintermaanden een lekker wijntje of thee bij de houtkachel drinkt. 
* En waar je eindelijk jouw creativiteit de vrije loop kan laten.
Over de bijzondere locatie
Soeria ligt op een stuwwal op bospark de Jutberg Laag-Soeren, in de Veluwse bossen. Een uitgestrekt gebied waar je urenlang kunt wandelen zonder dat je iemand tegenkomt. Laag-Soeren staat daarnaast bekend om de heilzame bron van de spreng waar vroeger een kuuroord bij gevestigd was en waar mensen van heinde en verre naar toe kwamen. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te herbronnen.
Boek via Airbnb.
WELLNESS 2.0
Wil je liever even helemaal ontspannen? Ik bijvoorbeeld een  heerlijk wellnessoord? Dat kan! 
 Thermen Bussloo is op 20 minuten rijden. Of ga met mij op pad de bossen in. We lopen naar de heilzame beek. Een perfecte manier om je lichaam en geest op te frissen. 
Bekijk dit filmpje van schrijfster Esmir van Wering die binnen één week haar boek schreef. Soeria is dus een perfecte plek om je creativiteit te laten stromen. Inmiddels ben ik ook druk bezig met het schrijven van mijn derde boek, een thriller - na mijn veelbesproken debuutroman Naupaka en het vervolg Hokule'a -waarin de magische omgeving van Soeria een bijzondere plek krijgt.. 
PSSSSSST.....Soeria heeft ook een fanpagina.