De Kumu workout

Wil je meer vanuit vanuit je eigen stroom en ritme leven? Uit de ratrace van het dagelijkse leven stappen? En ben je niet wars van een beetje mystiek? Boek dan een Kumu-workout in mijn boshuisje. Een prachtige plek om wat dieper in te gaan op de Hawaïaanse filosofie en hoe je daar in je eigen leven gebruik van kan maken.

Bijzonder aan deze workout is dat je niet alleen kennis maakt met de Hawaïaanse filosofie, maar je ook meer leert over eeuwenoude rituelen. Daarnaast zal ik je ook meer vertellen over hoe je met behulp van je eigen innerlijke wijsheid en die van je voorouders kunt kiezen voor wat je diep van binnen voelt. De samenkomst is gebaseerd op de vier fasen van het pad van zelfontwikkeling, zoals ik deze beschrijf in mijn laatste boek Hokule'a.

Met krachtige manifestatietools, geleidde meditaties doorbreek je blokkades zodat je puur vanuit jezelf zult gaan creëren. En veel dus veel meer waarde en betekenis zult geven aan je (werk) leven.  

Bronkracht

Na de workout gaan we een wandeling maken naar een waterbron, een bijzondere krachtplaats die jouw inzichten en intenties van deze dag extra kracht bijzetten. Neem een waterflesje mee om het krachtige water mee te nemen. 

Door de intieme setting tijdens deze Kumu-workout kan ik persoonlijk alle tijd investeren in coaching en het beantwoorden van vragen. Daarnaast zal ik je laten zien hoe je deze op een eenvoudige manier kunt toepassen. Ook in het dagelijkse leven. Met als doel te gaan neerzetten wat er in je opkomt. En niet meer de tijd te zien wegtikken naar zaken die geen waarde toevoegen aan je leven. Je zult je vrijer en vervuld voelen en je leven op je eigen tempo met veel meer plezier beleven..

Na deze dag heb jij:

* Krachtige manifestatietools waarmee je jouw creatieve ideeën tot uiting brengt.

* Een methode om blokkades op te heffen, ofwel door te laten stromen.

* Ik geef je waardevolle tools mee die je helpen jouw plannen neer te zetten.  

 

Kumu

Deze middag is een beetje te vergelijken met een bijeenkomst van een Hawaïaanse kumu. Een kumu is een wijze vrouw of man die kennis van de Hawaïaanse vooroudercultuur met anderen deelt. In het verhaal zit altijd een dieper betekenis voor de luisteraar (en dus voor jou) verborgen.

 

Locatie: In mijn knusse boshuisje Soeria op een prachtige locatie in de Veluwse bossen.

Voeding: Oude wijsheid, een kop thee en een zelfgebakken haverbanaanwortelappelcake.

Adres: Laag-Soeren. De exacte reisgegevens krijg je via de mail toegestuurd. 

 

Je kunt een kumu-lezing boeken voor kleine groepen: 

Prijs:

Per persoon 99 euro excl. btw (als je met minimaal 6 personen komt exclusief btw).

Liever een privé sessie? Dan betaal je 399 euro.

(Je krijgt mijn boek Hokule'a bij deze sessie)

Je kunt ook een lezing voor grote groepen boeken, denk dan aan een literair café, festivals of events als Pecha Kucha. Ik vertel je graag meer over de verschillende lezingen. 

 

Ervaringen

Ik heb een holy road trip in Nederland mogen ervaren van Lideweij. Naast de schitterende locatie en het leuke gezelschap van de andere cursisten kwam ik geïnspireerd terug. Het was een fijne dag om eens stil te staan met wat er op dit moment speelt in je leven en hoe je verder wil gaan. Ik kwam met nieuwe ideeën voor mijn bedrijf terug. Daarnaast kreeg ik ook tips om de energie die ik had opgedaan in mijn dagelijks werk vast te houden. Een super dag die ik iedereen kan aanraden.
 
- Joke  Blom (watmooi.nl)
"I met Lide 3 years ago during her own healing journey on the Big Island and had an automatic sisterhood connection with her. A year later after a battle with cancer and finding out the cancer had come back, Lide and a group of other beautiful women took me to meet a Kuhuna for blessings and a healing journey to Green Sand Beaches of Big Island. It was such a beautiful experience and truly healing. I could feel the ancient healing powers of the island and the love of the sisters around me. Lide is very intuned with Pele, the fire goddess of the island. I am blessed she was introduced into my life. I hope she continues to touch others with her gift. Mahalo nui loa Lide. Many blessings and aloha."

 

–Jade Allen

 

"Lideweij heb ik leren kennen als een goede luisteraar en vragensteller. Ze heeft me opnieuw laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik geloof dat ik op het juiste moment op de plek ben waar ik moet zijn, ook als was mijn leven de afgelopen jaren een ‘obstacle run’. Lideweij heeft me bewust gemaakt dat ik, met het door mij gelopen pad, van betekenis kan zijn voor anderen."

 

- Nienke

"Lide is an incredible guide and friend. We had many magical and mystical adventures on the big island, involving everything from green sand beaches, kahunas & powerful healing rituals, mudbathing, long, deep conversations into the night, & more. She has a powerful connection with Pele, the fire goddess, as well as clear vision, intuitive wisdom, & a big heart. I highly recommend Lide."

–Turiya Summer

"In 2014, na een moeilijke periode, kwam het boek Naupaka op mijn pad. Ik was meteen verkocht! En de timing was perfect! Het was het laatste duwtje in de rug om mijn gevoel te volgen en naar Hawaï af te reizen. Ik heb daar met Lideweij de meest bijzondere avonturen mogen beleven en veel van haar mogen leren. Na drie maanden Hawaï voelde ik me als herboren en kon ik niet anders meer dan voor mezelf kiezen. Deze laatste paar maanden ben ik opnieuw langs alle Hawaïaanse eilanden gereisd en heb wederom de kracht van deze plek(ken) mogen ervaren. De cultuur en wijsheid brengt je terug naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is. Lideweij kan dit als geen ander beschrijven en ik kijk dan ook vol verwachting uit naar haar nieuwe boek Hokule'a dat binnenkort uitkomt!"

 

- Caroline