Hoe word je wie je bent?

 

Klopt het verhaal dat je jezelf vertelt eigenlijk nog wel bij wat je werkelijk wilt en bij wie je bent? En welke keuzes moet je maken om je leven te vormen naar wie je wel wilt zijn? Door het stellen van vragen start er een bewustwordingsproces: je dwingt jezelf na te denken over waar je nu staat in het leven. Zoals Hawaïanen zeggen: er is maar één leraar en dat ben jijzelf. Jij bent de vormgever van je eigen verhaal. Alles wat in jouw leven gebeurt is jouw verantwoordelijkheid, eenvoudigweg omdat het jouw leven is. 

 

Wil je meer weten over de Hawaïaanse filosofie en hoe ik deze integreerde in mijn dagelijkse leven? Ik schrijf er over in mijn nieuwe boek Hokule'a.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 2, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Search By Tags

Please reload

Follow Us

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Facebook - Black Circle