Soeria in Libelle (39 2019)
IMG-4625
IMG-4739
IMG-4776
 
 
- E komo mai - 
Welkom in boshuisje Soeria
 
* Waar je wandelt langs beken en helder bronwater drinkt.
* Waar je vanaf de bank of het terras wilde zwijnen en herten spot.
* Waar je raven en uilen hoort roepen als het schemert.
* Waar je in de wintermaanden een lekker wijntje of thee bij de houtkachel drinkt. 
* En waar je eindelijk jouw creativiteit de vrije loop kan laten.
Over de bijzondere locatie
Soeria ligt op een stuwwal op bospark de Jutberg Laag-Soeren, in de Veluwse bossen. Een uitgestrekt gebied waar je urenlang kunt wandelen zonder dat je iemand tegenkomt. Laag-Soeren staat daarnaast bekend om de heilzame bron van de spreng waar vroeger een kuuroord bij gevestigd was en waar mensen van heinde en verre naar toe kwamen. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te herbronnen.
ontsluit en activeer je creatiekracht
Vind je het leuk om een stapje dieper te gaan, dan kun je mijn boek Hokule'a lezen, waarin ik vertel over hoe ik leerde lastige keuzes voor mezelf te maken en in te tunen op mijn eigen wijsheid. Met lessen uit Hawaï - waar ik een tijd woonde. Voor 15 euro leg ik het voor je klaar (en krijg je een online training cadeau)! Heb je daarnaast ook zin om een ochtend live met mij aan de slag te gaan in het bos bij een magische bron, een ware krachtplek? Stuur me dan even een mailtje. Het belooft een waar avontuur te worden, waarin je bij je creatiekracht komt en een doorbraak gaat ervaren in lastige, remmende keuzes. En terug in het huisje vol energie aan het werk kan gaan aan je (ziels)project.
Bekijk dit filmpje van schrijfster Esmir van Wering die binnen één week haar boek schreef. Soeria is dus een perfecte plek om je creativiteit te laten stromen. 
PSSSSSST.....Soeria heeft ook een fanpagina.