De bostrip

Bevind jij je op het juiste pad in je leven? Hoe voel jij je ten opzichte van je relatie, werk of woonplek?

 

Je bent misschien verstrikt geraakt in een web van gedachten, emoties en patronen. voelt dat er iets moet veranderen, maar wat dan? Je weet het gewoon echt niet. Je voelt je ontheemd. Alleen. Verdwaald misschien. Daarbij ervaar je een soort sterke heimwee. Je mist iets.

Als je niet op één lijn ligt met jouw zielenpad, dan voel je overal in je leven wrijving ontstaan. Alles wijst er op dat je niet moet blijven waar je staat. En toch durf je niet de keuze te maken waarvan je voelt dat dit uiteindelijk de beste voor jou is. Je merkt op dat je in dezelfde patronen blijft hangen, dat je steeds weer tegen dezelfde uitdagingen en problemen aanloopt. 

 
De Bostrip brengt daar verandering in.

 

Deze trip brengt je weer in contact met jouw innerlijke kompas, jouw gids. Ook leer je je te verbinden met energieën die je aanwijzingen geven over jouw richting of de vragen die je hierover hebt.

 

Het contact dat je met deze diepere bron van wijsheid leert maken, versterkt je vertrouwen in je intuïtie enorm.

 

Na deze trip durf je je eigen weg te volgen. De dam van twijfels, emoties en gedachten breekt. Ineens merk je op dat dingen veranderen. Je voelt je vrij van de zware sluier die over je leven hing. Je leven krijgt weer glans.  

Dat is wat de Bostrip doet:

herbronnen. 

Je stopt met denken, gaat verstillen, zodat je op een andere manier leert luisteren. Naar wat het leven jou wil vertellen, in plaats van dat jij je leven telkens weer op de oude bekende en vertrouwde wijze invult..

En dát is precies waar deze trip je bij helpt,.

(Lees er meer over in de ervaring van anderen onderaan de pagina).

Deze reis door het bos - naar een zuivere waterbron - die ik ontwikkelde tijdens mijn verblijf op Hawaï bij een bevriende kahu (sjamaan) helpt je af te dalen uit je hoofd, in je lijf. En contact te maken met je eigen hogere wijsheid.

 

Vrouwen die op trip gingen konden nu ineens wel de keuze maken waarover ze lang twijfelden. Ze durfden een nieuwe weg in te slaan op het gebied van werk-, wonen en/of relatiegebied. En begonnen weer de glans te ervaren die ver was weggestopt.

Hoe kan dat dan?

Via een bosritueel verbind je je met energieën (ontstaan door gedachten, patronen en angsten) die je weerhouden vanuit je kern te leven. Ik zal je laten zien hoe je deze verloren kernwaarde weer in je leven kunt integreren. En je zult merken dat zodra je dit doet - de deur naar de andere wereld langzaam opengaat. Er komen nieuwe inzichten, visioenen, mensen op je pad die je elke keer laten zien dat je mag én kan kiezen voor wat jij wilt of nodig hebt.

De uitwerking

Je kunt de bostrip en het ritueel vergelijken met een innerlijke reis als die via natuurmedicijnen zoals ayahuasca waarbij inzichten, beelden, geluiden of geuren, en ontmoetingen met oude zielenpijnen zich aan je laten zien. Met het bos als tussenwereld van het kosmische en aardse. Dit is de verruimende wereld, ik gebruik geen andere middelen. 

20210607LGezond_trip_LideweijBosman__389A6382_LOW.jpg

Bij een waterbron neem je via een ritueel afscheid van de oude energie en verwelkom je de nieuwe. Het helende water wast je schoon en laat weer nieuwe, frisse energie door je heen stromen.

Je ontvangt informatie over jouw weg via de taal van onze voorouders, zoals het ruisen van de wind, spiegelingen in het water, voorbijgangers of beelden.

terug naar je bron

 Deze Bostrip is niet nieuw. Het is zelfs een behoorlijk oud ritueel. Voor onze voorouders was de bron al een plek om heling of inzichten te vinden of contact te leggen met andere werelden. Iets waarover ik meer leerde op Hawaï, en waarover je meer leest op mijn blogs en deze pagina. Ik vertel je er alles over als je met mij op trip gaat.

Foto: libelle Gezond @petronellanitta
boshuisretreat.jpg

 Duik in het diepe:

Boek Het bostripretreat 

Je trekt je 3 volle dagen en een ochtend terug in boshuisje Soeria. Een plek waar je één bent met jezelf én de natuur. Met als doel je richting weer te vinden, nadat je inzichten heb gekregen in waar energie blokkeert. Vaak willen we onszelf zo snel mogelijk van deze zware lading, onze schaduwkanten ontdoen, maar als je de tijd neemt om ze te doorvoelen, zal je lichter en ruimtelijker worden. Er komt beweging in vastgelopen of onopgeloste zaken. 

Je kunt kiezen voor retreat van 3 of 7 dagen. Je leest er hier meer over.

Of Ga zelf op trip
Op deze speciale Bostrip, ga je zelf op pad. Je krijgt daarbij mijn e-book van Hokule'a cadeau. Deze kost €19,99 en vind je in mijn webshop.

 ervaringen van anderen:

 

"Er is in mijn proces veel veranderd sinds het 3-daagse Bostripretreat. Alsof een eenzaamheid in me verdwenen is. Mijn vrouwelijke kracht groeit. Ik heb veel energie en mijn tranen zijn naar de achtergrond verdwenen. Ik moet veel lachen en voel me vrij."

-Hanne-

 

Met behulp van de Bostrip met Lideweij heb ik mij weer kunnen verbinden met mijn intuïtie. 

Vanaf het moment dat we door het bos richting de bron liepen voelde ik weer een voorzichtige connectie met mijzelf. Tijdens de rest van de trip werd dat gevoel steeds groter.

In de weken nadat ik met Lideweij op pad ben geweest leek alles op zijn plek te vallen, alsof alles steeds meer ging kloppen. Lideweij heeft veel kennis en is daarnaast een fijne coach die mij de ruimte gaf om bij mijn eigen antwoorden te komen. Een aanrader deze trip!

- Julia (coach) -

 

Ik heb een Bosritueel in Nederland mogen ervaren van Lideweij. Naast de schitterende locatie en het leuke gezelschap van de andere cursisten kwam ik geïnspireerd terug. Het was een fijne dag om eens stil te staan met wat er op dit moment speelt in je leven en hoe je verder wil gaan. Ik kwam met nieuwe ideeën voor mijn bedrijf terug. Daarnaast kreeg ik ook tips om de energie die ik had opgedaan in mijn dagelijks werk vast te houden. Een super dag die ik iedereen kan aanraden.

- Joke  Bom (watmooi.nl) -

I met Lide 3 years ago during her own healing journey on the Big Island and had an automatic sisterhood connection with her. A year later after a battle with cancer and finding out the cancer had come back, Lide and a group of other beautiful women took me to meet a Kuhuna for blessings and a healing journey to Green Sand Beaches of Big Island. It was such a beautiful experience and truly healing. I could feel the ancient healing powers of the island and the love of the sisters around me. Lide is very intuned with Pele, the fire goddess of the island. I am blessed she was introduced into my life. I hope she continues to touch others with her gift. Mahalo nui loa Lide. Many blessings and aloha.

–Jade Allen -

 

Lideweij heb ik leren kennen als een goede luisteraar en vragensteller. Ze heeft me opnieuw laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik geloof dat ik op het juiste moment op de plek ben waar ik moet zijn, ook als was mijn leven de afgelopen jaren een ‘obstacle run’. Lideweij heeft me bewust gemaakt dat ik, met het door mij gelopen pad, van betekenis kan zijn voor anderen.

- Nienke -

Lide is an incredible guide and friend. We had many magical and mystical adventures on the big island, involving everything from green sand beaches, kahunas & powerful healing rituals, mudbathing, long, deep conversations into the night, & more. She has a powerful connection with Pele, the fire goddess, as well as clear vision, intuitive wisdom, & a big heart. I highly recommend Lide.

–Turiya Summer (trip op Hawaï) -

In 2014, na een moeilijke periode, kwam het boek Naupaka op mijn pad. Ik was meteen verkocht! En de timing was perfect! Het was het laatste duwtje in de rug om mijn gevoel te volgen en naar Hawaï af te reizen. Ik heb daar met Lideweij de meest bijzondere avonturen mogen beleven en veel van haar mogen leren. Na drie maanden Hawaï voelde ik me als herboren en kon ik niet anders meer dan voor mezelf kiezen. Deze laatste paar maanden ben ik opnieuw langs alle Hawaïaanse eilanden gereisd en heb wederom de kracht van deze plek(ken) mogen ervaren. De cultuur en wijsheid brengt je terug naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is. Lideweij in haar boeken.

- Caroline (trip op Hawaï) -