top of page

The holy road trip Hawaï

Holy road trip

Hawaï

De Holy Road Trip is een 10-daagse reis langs de krachtplekken van Big Island en voor iedereen die geïnteresseerd is in de Hawaïaanse cultuur en mystiek. Bereid je voor op een ontdekkingstocht waarbij tijd en een vastomlijnde planning niet bestaan. Laat je meevoeren door de stroom van het eiland zoals de Hawaïanen dat doen: laat alle controle los. 

 

Wat te verwachten?

Een rondreis met een klein en select groepje deelnemers over het grootste en vuurkrachtige eiland van Hawaï, Big Island. We verblijven bij een afgelegen baaitje waar we dolfijnen ontmoeten. Wandelen door de vallei van de koning, zwemmen bij watervallen, eten verse vruchten van bomen. En maken een bijzondere pelgrimstocht over de lavavelden van de Hawaïaanse vuurgodin Pele, waarbij je met behulp van een ritueel oude ballast zult loslaten zodat verlangens en ideeën de ruimte krijgen om te groeien. Tot slot brengen een bezoek aan een heiau, een oude tempel voor een healingceremonie.

 

Hoe ziet een dag er zo ongeveer uit?

In de ochtend beginnen we (voor de liefhebbers) met een meditatie, yoga en een heerlijk ontbijt. Dan gaan we de weg op voor een ontmoeting met dolfijnen of het bezoeken van een heilige plek voor een gezamenlijke of individuele meditatie, ritueel of ceremonie. Aan het einde van de dag gaan we gezamenlijk dineren en daarna is er tijd om je even terug te trekken om alle indrukken te verwerken.

Nog even in het kort wat we gaan doen:

- Tocht over lavavelden en een loslaatritueel/ceremonie

- Bezoek aan oude heilige plaatsen, zoals Honolu, Waipio Valley en de Halema’uma’u krater van Kilauea – één van de meest actieve vulkanen ter wereld en huis van vuurgodin Pele

- Healing- en manifestatieritueel op een heiau (oude tempel)

- Zwemmen met dolfijnen in een prachtige verlaten baai

- Yoga in de ochtenden 

- Ontbijt

- 10 overnachtingen in mooie B&B's (2 of 3 locaties). 

- Kleine groep van maximaal 3 personen

 -Vervoer per auto

Voor wie?

- zich wil leren verbinden met zichzelf, de flora en fauna van Hawaï. Met bijvoorbeeld zeeschildpadden en dolfijnen.

- meer wil weten over de Hawaïaanse cultuur en wijsheid met haar rituelen en eeuwenoude tradities.

- zich graag op persoonlijk vlak, talenten en een diepere bewustwording wil ontwikkelen.

 

Voordat we vertrekken zullen we elkaar eerst ontmoeten en kijk ik naar de dynamiek in de groepssamenstelling. Het is belangrijk dat iedereen goed met elkaar overweg kan, gezien de reis op alle vlakken intensief is. Tijdens de ontmoeting vertel ik je meer over de unieke vorm van de reis en op welke manier ik jouw persoonlijk gids, meereis en met je mee kijk.

De prijs 

De reis is niet goedkoop. Dat heeft er mee te maken dat we met een kleine groep reizen en ik 24/7 meereis als persoonlijke gids. Houdt er daarnaast ook rekening mee dat het leven op Hawaï duur is omdat alle levensmiddelen worden

 ingevlogen. 

Begeleiding vanuit Nederland

Ga je alleen naar Big Island op Hawaï Ik kan je ook begeleiden vanuit Nederland. Mail me dan even voor de tarieven.

bottom of page