top of page

I ka pono mea & een toffe actie!


Mijn uitgever maakte een aantal super toffe kaarten bij mijn tweede boek Hokule’a. I ka pono mea is absoluut mijn favoriet!

Ik schreef voor Liefke Magazine een column over dit Hawaiaand gezegde, dat aangeeft dat alles (al) perfect is zoals het is. Het is een kwestie van vertrouwen dat het zo is! Ik vertel er wat uitgebreider over in mijn nieuwste boek Hokule’a. Waarin ik overigens ook schrijft over hoe je keuzes voor jezelf kunt maken en daarmee meer volgens je eigen ritme zult gaan leven. Kennis die ik meebracht en integreerde uit Hawai.

Je kunt ook het boek bij mij bestellen. Ik heb een leuke actie voor je. Stuur mij een mailtje met waarin je vertelt waar je mee worstelt. Waar je staat en waar je graag naar toe wilt. Ik geef dan in het boek dat ik je opstuur aan op welk pad je loopt en welke stukken in mijn boek je op weg kunnen helpen. En een persoonlijke boodschap uiteraard 😉 Prijs: 35 euro (exclusief verzendkosten). Mail me op lideweijbosman@gmail.com.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page