top of page

LEVEN IN DE FLOW - wat is dat nu eigenlijk?


En wat moet je doen om op die plank te gaan staan en te gaan?

Ik leerde dit van de meesters zelf. De Hawaïanen. Op het vuurkrachtige eiland Big Island waar ik een tijd woonde en regelmatig naar terugkeer.

Van goede vriend Ku, een kahuna (sjamaan), maar ook vanuit een diepere kennisbron - de Aumakua zoals Hawaianen deze noemen. Want ja! Het is er allemaal al. Je hoeft je er alleen maar bewust van te worden, en te reageren op wat er op je pad verschijnt. Je leven wordt zo je eigen Holy Road Trip.

Ik deel de komende tijd een aantal lessen die ik leerde op Hawaï en nu integreer in mijn dagelijkse leven. Je kunt deze zien als je persoonlijke roadmap.

Route 1: Elke reis begint met het stellen van vragen. * Hoe gaat het met je? * Waar sta je? * En wat heb je nu nodig?

Het lijkt zo simpel, deze vragen. Maar geloof me, ze zetten een bewustwordingsproces op gang. Neem je tijd voor de antwoorden. Die komen vanzelf. Je zult heel waarschijnlijk een belangrijke keuze voor jezelf moeten maken. En geloof me, dat is niet altijd makkelijk ;-) Er zullen misschien mensen zijn die je dit afraden, of er een mening over hebben. Zeg dank je wel, en volg toch je eigen weg. Maar daarover binnenkort meer ;-)


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page