top of page

Uitzending Jacobine


Vanmiddag (17.40 Ned2) is de uitzending van Jacobine waarin ik samen met twee andere vrouwen praat over hoe je trouw kunt blijven aan jezelf in plaats te voldoen aan de verwachtingen van anderen (de nummer #1 reden waar mensen spijt van hebben op hun sterfbed). Het was een weloverwogen keuze om weer aan tafel te schuiven bij een tv-programma en te praten over mijn persoonlijke ervaring. Omdat het helaas voor mijzelf en zoveel anderen zo ontzettend actueel en lastig is om de moed te vinden te kiezen voor wat jouw gelukkig maakt. Doe je dit niet, dan zul je op den duur de verbinding met jezelf verliezen. En met anderen. Je kunt er namelijk pas voor een ander zijn als het goed gaat met jezelf. Hoe vind je jezelf dan weer terug? Daarover waren wij alle drie vrouwen het eens: door jezelf geluk te gunnen. Vanuit zelfliefde en -acceptatie. En dat begint met het stellen van de juiste vragen, zoals ‘waar sta ik?’ En: ‘waar heb ik behoefte aan?’ Elke dag weer opnieuw. Want daarmee kom je weer terug bij jezelf, bij je eigen waarden. (Dank Simone en Thea voor jullie verhaal, support en nieuwe inzichten) #jacobine #uitzending # @noordegraafsimone @jacobinetv @dolly.nl #instagramchallenge #zichtbaarworden #boodschap #missie


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page