Signeren op het Happinezfestival en een lezing in een magisch boshuisje..


Dit weekend was het weer zo ver: het Happinezfestival. En ik mocht er mijn boeken signeren! Dat is toch wel voor een schrijver één van de mooiste dingen: het live ontmoeten van lezers! Binnenkort is het mogelijk om bij een unieke lezing aanwezig te zijn. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan, maar het wordt heel tof en intiem: er is maar plek voor 6 personen. Wil je meer weten, kijk dan even hier.

#Happinezfestival #happinez #lezing

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanuit de vorm naar de kern

In deze video leg ik je uit waarom het belangrijk is om goede vragen te stellen. Vaak willen we weten hoe we onze zielenmissie moeten neerzetten en werken we vanuit de vorm. Stel jezelf daarom de vraa