top of page

Ben je er bij? Deze toffe lezing met mijzelf, Isa Hoes en Susan Smit


Na een tijdje radiostilte: ik ben weer terug! De afgelopen maanden stond ik regelmatig op het podium om te spreken over mijn boeken Naupaka en Hokule'a.


Soms is er een tijd van rust nodig om te kijken wat er vanbinnen speelt. Ik geloof dat dit te maken heeft met het integreren van nieuwe bewustwordingsprocessen. Ofwel, met het loslaten van oude energieën zoals bepaalde overtuigingen en patronen waardoor er weer een frisse, creatieve energie gaat stromen. De uitdaging is om zonder moeite mee te bewegen in de nieuwe richting, terwijl je nog niet weet wat je naar toegaat. Inmiddels weet ik dat als ik de controle (gedachten) loslaat het makkelijker gaat. En dat het proces veel innerlijke wijsheid en groei brengt.

Ik merk dat een nieuwe richting zich vaak in deze periode - richting de lente - aankondigt. Als ook in de aarde de levensenergie weer toeneemt. Ik kan zelfs inmiddels bewijzen dat deze maanden voor mij een periode van ultieme manifestatiekracht zijn:

- in mei 2013 verscheen mijn boek Naupaka op de markt.

- in mei 2014 lanceerde ik een platform voor mantelzorgers.

- in april 2018 verscheen mijn tweede boek Hokule'a.

De sleutel tot succes was telkens: afstemmen en gaan met volledige focus, toewijding en discipline. Een proces waarover ik ook uitgebreid schrijf in mijn tweede boek Hokule'a.

2020? Voel jij al waar de nieuwe richting dit jaar naar toe gaat? Ik merk een toenemende aantrekkingskracht tot het podium..


Zo schuif ik binnenkort samen met Susan Smit en Isa Hoes aan tafel bij Literair Café Barneveld en ga ik sessies (lezing/workshop/hapje/drankje) organiseren samen met deze fantastische locatie: Kieveen. Ik vertel hier over hoe je een doorbraak kunt creëren zodat je gaat stromen. Daarbij geef ik je praktische tools en inzichten die ik opdeed tijdens mijn reizen Hawai, zoals leren werken met mana (energie), en luisteren naar je aumakua (hogere ziel).

Ben je er bij?

Stuur me dan even een mailtje lideweijbosman@gmail.com. Op woensdagavond 22 april zal ik meer vertellen over mijn boeken bij Literair café in Barneveld (met o.a. Susan Smit en Isa Hoes).

Locatie: Schaffelaartheater in Barneveld. Prijs: 15 euro

Ik zal hier mijn boeken signeren en hoop je dan persoonlijk nog even te spreken. Wie weet tot dan!


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page