top of page

Keuzes maken, hoe doe je dat? (Ik vertel er meer over in podcast van Soulmission)

Een tijdje geleden mocht ik aanschuiven bij Claudette Jacobs van Soulmission. Een bijzondere nieuwe ervaring, want goede vragen brengen nieuw inzichten en bewustwordingsprocessen op gang.


We hadden het over moed, kwetsbaarheid en zichtbaar zijn. Over keuzes maken. Hoe doe je dat? En wat levert dat op? Over manifesteren vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd.


Ik vertelde over mijn reis hierin. Over de processen, emoties en bijzondere ontmoeten om uiteindelijk te kunnen kiezen voor mijzelf. Over de keuze de relatie met mijn zieke vriend te verbreken. En natuurlijk de reis naar Hawai, die uiteindelijk mijn leven heeft veranderd. Met als belangrijkste les: en durven volgen van de beweging die het leven richting geeft.


Luister de podcast hier terug.46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page