top of page

Kijktip: De bostrip in tv-programma 'I love de achterhoek'

In het Omroep Gelderland-programma I Love De Achterhoek gaan presentatoren Frans Miggelbrink en Willem te Molder met me mee op Bostrip. En laat ze kennis maken met een aantal elementen uit de Hawaiiaanse cultuur. Het was een magische ontmoeting met de twee nuchtere Achterhoekers.

In de uitzending leg ik Frans en Willem uit hoe een ritueel kan helpen bij een bepaald vraagstuk in het leven. Of dat nu over gezondheid, relatie of werk gaat. Een Bostrip helpt je om te leren kijken naar wat er speelt in jezelf. Zo hoef je niet meteen naar een coach of iets gaan die je kan helpen, maar goed kijken of je het antwoord uit jezelf kan halen. In de natuur zijn kan daarbij helpen.


Ik laat de mannen - erg grappig overigens - kennis maken met de zuivere waterbron op de Veluwe, waar ze op blote voeten door het water lopen. Niet alleen verkwikkend, maar ook vooral een mooi wijze om dingen die je vasthoudt van je af te spoelen.


In de gesprekken die we voerden, vertelde ze over hun onderzoek naar geluk binnen het tv-programma. Deze vonden ze vooral in de bijzondere ontmoetingen en ervaringen met de gasten. Daar sluit ik me volledig bij aan. Ik geloof dat ik tijdens de uitzending een beetje verliefd op ze ben geworden, op hun nuchtere wijsheid en flinke dosis humor.


Ben je nieuwsgierig naar wat ik bedoel (en wat ik nu eigenlijk allemaal doe)? Bekijk dan hier de uitzending. Naar aanleiding van de uitzending organiseer ik een aantal speciale Bostrips. Wil je mee? Check hier dan in.Voor de kijkers en luisteraars van de podcast en tv-uitzending heb ik een speciale Bostrip gemaakt, waar je zelf op pad gaat. Je krijgt daarbij mijn e-book van Hokule'a cadeau. Deze kost maar €9,99 en vind je in mijn webshop. Of ga live met me op pad, speciaal voor de uitzending staan deze Bostrips op het programma.

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page