top of page

MIJN TOP 3 MANIFESTATIETOOLS *

Tijdens mijn vele reizen naar Hawaï leerde ik van een oude Hawaïaanse dame een enorm krachtige manifestatietool. Ze vertelde me dat bij het schrijven van mijn eerste boek Naupaka best een beetje magie mocht gebruiken. En zo leerde ze mij een interessante methode. Ik paste het toe en schreef dat ene boek. De rest is geschiedenis ;-)Twee jaar later besloot ik opnieuw deze tool in te zetten. Ik had namelijk weer een idee voor een boek. En voilà, met de nodige focus, discipline én de 'kanawai mahalo-techniek' lag er niet veel later weer een nieuw boek op de schappen: Hokule'a. Ik besloot alles wat ik leerde op deze eilanden - en vooral: hoe ik er ook in Nederland mee kon werken - hierin op te schrijven. Het werd een boek vol magie voor in het moderne leven. Over hoe je in de maalstroom van de alledaagse dag keuzes kunt maken die bij je passen en vooral: de uitkomsten ervan te durven volgen..


Ik deel graag mijn top 3 manifestatiemethoden uit Hokule'a. Wil je mijn boek helemaal lezen? Je kunt het in de boekhandel of bij mij persoonlijk bestellen. Stuur me even een mailtje, dan stuur ik je ook een persoonlijke boodschap toe.  


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page