De Holy road trip is een transformerende reis die je bewust maakt van je unieke talent En daarmee aan de slag gaat. Je leert leven vanuit de stroom en je eigen ritme.
Mijn eigen reis
Ineens werd ik mij ervan bewust dat het huidige leven niet meer bij me paste. Ik voelde me gekooid en voelde een verlangen om te ontdekken wat mijn zielenmissie was. Ik wist alleen nog niet wat precies. Pas toen ik mij ervan bewust werd dat ik echt niet meer zo wilde leven, kwam er een grote verandering op gang. Ik liet alles los, vertrok naar Hawaï en leerde daar te leven vanuit de stroom. Het bracht me bij mijn missie: het schrijven van boeken waarin ik beschrijf wat er voor nodig is om vanuit de flow te leven. En dat begint bij het stellen van de juiste vragen:
'Wie ben ik?'
Volgens Hawaïanen start de reis bij het leren kennen van jezelf, van eigen waarden. Volgens de oude cultuur bestaan er negen waarden in het leven: veiligheid, vrijheid, avontuur, kracht, expressie, acceptatie, verandering, vriendschap en groei. Je kunt er drie kiezen die jij het belangrijkste vindt en je keuzes hierop te baseren, doen je wat bij je past. Ze dienen als een kompas dat je leven richting geeft. 
'wat wil ik?' 
Klopt het verhaal dat je jezelf vertelt eigenlijk nog wel bij wat je werkelijk wilt en bij wie je bent? En welke keuzes moet je maken om je leven te vormen naar wie je wel wilt zijn? Door het stellen van vragen start er een bewustwordingsproces: je dwingt jezelf na te denken over waar je nu staat in het leven. Ik gids je daarbij. Zoals Hawaïanen zeggen: er is maar één leraar en dat ben jijzelf. Jij bent de vormgever van je eigen verhaal. Alles wat in jouw leven gebeurt is jouw verantwoordelijkheid, eenvoudigweg omdat het jouw leven is.
'waar wil ik heen?' 
Er schuilt een enorme kracht in het maken keuzes waarmee veranderingsprocessen in gang wordt gezet. Huli, noemen Hawaïanen dit ook wel. Ik ontdekte een opvallende parallel tussen mensen die ondanks de weerstaand vanuit hun nabije omgeving toch een keuze voor zichzelf durfden maakten. Vanaf dat moment gingen zij allen bewuster in het leven staan en meer volgens hun eigen waarden leven. Ze belanden in nalu, in de bekende go with the flow.
De Holy Road Dagtrip is de Hollandse versie van de Holy Road Trip zoals ik deze organiseerde naar Hawaï
Op deze dag werk je met mij werken aan wat je wilt loslaten in je huidige leven, zodat je meer op je eigen natuurlijke ritme kunt gaan leven én gaan doen wat je echt graag wilt. Speciaal voor jou als je interesse hebt in de Holy Road Trip, maar ook als je graag input wil van mij voordat je echt de definitieve keuze maakt om je leven een andere wending te geven.
 

Dit doe ik normaliter alleen met Holy Road Trippers die een week lang met mij op reis gaan, zoals afgelopen zomer op Hawaï en onlangs in de Veluwse bossen. Bijzondere aan deze korte trip is dat je ook kennis maakt met de Hawaïaanse filosofie, een krachtig ritueel zal doen én ik je meer zal vertellen over hoe andere Holy Road Trippers, inclusief ikzelf, durfden te kiezen voor wat zij het liefste doen (en nu ook echt doen!). Hieronder nog even wie wat waar hoe wanneer voor jou op een rijtje:

Samen gaan we een tocht maken door het bos en zullen bij de sprengen een Hawaïaans loslaatritueel doen. En door de intieme setting kan ik persoonlijk alle tijd investeren in coaching en het beantwoorden van vragen.

Ik beloof het je het wordt een mega inspirerende dag. 

Na de dag heb jij:
·         Losgelaten wat je niet meer dient (op een bijzondere Hawaïaanse wijze)
·         Ruimte gemaakt om te gaan doen wat je echt leuk vindt
·         De keuze gemaakt om daar ook echt voor te gaan
·         Een methode gevonden waarmee je op je eigen ritme kunt gaan leven.
 
Praktische informatie:
·         De dag duurt van 10.00 - 16.00 uur 
·         De dag is inclusief lunch (ik blijf bij de lunch aanwezig zodat we maximaal gebruik kunnen blijven maken van onze tijd)
·         Locatie is mijn boshuisje Soeria in Laag Soeren.
Jouw investering: 397 euro (inclusief BTW)
Je krijgt daarbij mijn boeken Naupaka en Hokule'a én de online Holy Road Trip, inclusief werkboek en video's en toegang tot mijn skillslab. 
<< PAS IN MAART 2021 WEER BOEKBAAR>>
Dit zeggen Holy Road Trippers over de reis:

"In 2014, na een moeilijke periode, kwam het boek Naupaka op mijn pad. Ik was meteen verkocht! En de timing was perfect! Het was het laatste duwtje in de rug om mijn gevoel te volgen en naar Hawaï af te reizen. Ik heb daar met Lideweij de meest bijzondere avonturen mogen beleven en veel van haar mogen leren. Na drie maanden Hawaï voelde ik me als herboren en kon ik niet anders meer dan voor mezelf kiezen. De cultuur en wijsheid van Hawaí brengen je terug naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is. Lideweij kan dit als geen ander beschrijven en ik keek dan ook vol verwachting uit naar haar nieuwe boek Hokule'a."

 

- Caroline

"Lideweij heb ik leren kennen als een goede luisteraar en vragensteller. Ze heeft me opnieuw laten zien dat ik kan vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Ik geloof dat ik op het juiste moment op de plek ben waar ik moet zijn, ook als was mijn leven de afgelopen jaren een ‘obstacle run’. Lideweij heeft me bewust gemaakt dat ik, met het door mij gelopen pad, van betekenis kan zijn voor anderen."


- Nienke

screenshot.122.jpg