top of page
Soeria in Libelle (39 2019)
IMG-4739
julia
Huis julia
IMG-4776

Heb je de behoefte om even helemaal bij jezelf te komen. In stilte. In een magische omgeving? 

Kom dan naar boshuisje Soeria

Je verblijft minimaal 3 dagen in dit magische boshuisje waar je vanaf de bank naar eekhoorntjes, konijnen én reeën kijkt. Met een heerlijk houtkacheltje voor de koudere dagen.

Je boekt het huisje via Airbnb en boekt een programma met losse onderdelen via de mail bij mij. Dan kijken we samen hoe alles in je verblijf past. Helemaal waar jij behoefte aan hebt. 

De Bostrip (1-op-1) 

Na een online voorbereiding met meditaties en kennis over het oude Hawai lopen 2,5 uur in het bos. Ik laat je bijzondere energieplekken ervaren en we doen een krachtig oud Hawaïaans ritueel bij een bron, baden met onze voeten in het zuivere water, waarna je verfrist terugkeert naar het huisje. De dagen na de trip rust je uit om te kijken wat zich ontwikkelt (gegarandeerd mooie nieuwe dingen). Je krijgt mijn e-boeken én een bijzonder bloemenelixer mee naar huis. En toegang tot mijn online omgeving met meer geleidde meditaties. Prijs: 169 euro

 

De Bostrip

(online versie) 

Je kunt ook zelf op pad gaan, waarbij ik je online begeleid via mijn online omgeving. 

Prijs: 39 euro

Een energetische

behandeling (1 tot 1,5 uur) 

Je daalt door deze behandeling dieper in je lichaam. Niet alleen je spieren ontspannen, ook maak je verbinding met diepere lagen in jezelf. De chaos maakt plaats voor rust en innerlijke wijsheid. Prijs: 55 euro

Een coachingsessie

met paarden diep in het bos 

Op loopafstand (40 minuten) ligt een geweldig huis midden in het bos. Hier woont Julia met haar gezin en paarden. De sessie die zij geeft sluit mooi aan bij de Bostrip. Je duikt niet alleen dieper het bos in, maar ook in jezelf. Je leest er hier meer over.

Prijs: 85 euro.

Ervaringen van anderen

(Kijk ook op mijn Instagramaccount)

Boshuisretreat
 

renee.jpg
4.jpg

De bostrip in de media

4.jpg