top of page
Soeria in Libelle (39 2019)
IMG-4739
julia
Huis julia
IMG-4776

Heb je de behoefte om even helemaal bij jezelf te komen, maar ook in te tunen op de delen in jezelf die heling nodig hebben? Misschien loop je namelijk ergens vast, voel je je een tijdje niet fit of wil je kijken waar een bepaalde leegte in jezelf vandaan kom?  

Boek dan het mini-retreat in Boshuisje Soeria en laat mij je 1-op-1 ondersteunen in je proces. 

 

Je verblijft minimaal 3 dagen in mijn magische boshuisje waar je vanaf de bank naar eekhoorntjes, konijnen én reeën kijkt. Met een heerlijk houtkacheltje voor de koudere dagen.

We gaan samen op Bostrip en daarnaast kun je nog kiezen uit een aantal losse onderdelen. Helemaal waar jij behoefte aan hebt. 

De Bostrip

Na een online voorbereiding met meditaties en kennis over het oude Hawaï lopen 2,5 uur in het bos. Ik laat je bijzondere energieplekken ervaren en we doen een krachtig oud Hawaïaans ritueel bij een bron. De dagen na de trip rust je uit om te kijken wat zich ontwikkelt (gegarandeerd mooie nieuwe dingen).

 

Extra's

Je krijgt mijn e-boeken en een krachtig bloemenelixer mee naar huis, die je helpt de verbinding met jezelf te herstellen. Ook krijg je toegang tot mijn online omgeving met geleidde meditaties zodat je weer leert voelen, jezelf en al het kosmische dat jou daarbij helpt. Ofwel, je leert de helende wijsheid in jezelf aan te spreken.

Prijs: 169 euro (exclusief btw). 

energetische
behandeling

Je daalt door deze behandeling dieper in je lichaam. Niet alleen je spieren ontspannen, ook maak je verbinding met diepere lagen in jezelf. De chaos maakt plaats voor rust en innerlijke wijsheid. Prijs: 55 euro (exclusief btw). 

coachingsessie
met paarden diep in het bos 

Op loopafstand (40 minuten) ligt een geweldig huis midden in het bos. Hier woont Julia met haar gezin en paarden. De sessie die zij geeft sluit mooi aan bij de Bostrip. Je duikt niet alleen dieper het bos in, maar ook in jezelf. Je leest er hier meer over.

Prijs: 85 euro (inclusief btw).

Ervaringen van anderen

(Kijk ook op mijn Instagramaccount)

Boshuisretreat
 

renee.jpg
4.jpg

De bostrip in de media

4.jpg
bottom of page