Soeria in Libelle (39 2019)
IMG-4625
IMG-4739
IMG-4776

Zou je alles om je heen even willen uitschakelen? Zodat je je weer kunt afstemmen op je eigen energie?

nou, dat kan in Boshuisje Soeria
 
Tijdens dit 1-op-1 Bostripretreat ga je een diepe reis naar je onderbewustzijn maken. Je zult in het huisje, de natuur en de omringende krachtplekken nieuwe inzichten krijgen in waar bepaalde energie stokt en hoe je deze weer kunt vrijmaken. Een bijzondere ervaring gegarandeerd. Het huisje ligt op een bijzondere plek, waarvan de energie direct merkbaar is zodra je binnenkomt. 

 

3 dagen retreat 

Je trekt je 3,5 dag (3 nachten) terug in boshuisje Soeria. Een plek waar je één bent met jezelf én de natuur. Met als doel je richting weer te vinden, nadat je inzichten heb gekregen in waar bepaalde energie blokkeert. Vaak willen we onszelf zo snel mogelijk van deze schaduwkanten ontdoen, maar als je de tijd neemt om ze te doorvoelen, zal je lichter en ruimtelijker worden. En het mooie is, alles verandert met je mee.

 

Je gaat tijdens deze trip ervaren hoe (vastgezette) energieën in jezelf werken. Daarbij krijg je ondersteuning van een aantal krachtige  tools, zoals:

 

* Geleide meditaties en visualisaties.

* Een 1-op-1 bostrip met mij van 3 uur, waarbij je gaat ervaren waar de blokkades zitten.

* Een oud Hawaïaans ritueel bij een zuivere waterbron - die ik leerde van een kahu, een  Hawaïaanse sjamaan. Je leest er meer over op mijn blogs).

* Een krachtige manifestatietool met het water uit de bron. Om nieuwe ideeën kracht bij te zetten.

* Voor altijd toegang tot mijn online omgeving, waar je alle meditaties, visualisatie kunt beluisteren.

* Mijn e-boeken Naupaka en Hokule'a.

 

 
7 dagen retreat 

Kies je voor een week, dan krijg je al het bovenstaande, maar ga je nog een tandje dieper met energie werken. Zo maak je kennis met de natuur als wijze heelmeester.

Drie oude bomen, waaronder een koortsboom, laten je voelen wat er gebeurt als je jezelf afstemt op hun energie. Ze helpen ons om beter te aarden en ons te verbinden met gewonde delen, zodat we de pijn kunnen verwerken en bepaalde patronen loslaten. Een bijzonder proces, waarbij je door een geblokkeerde plek, een trauma in je lichaam heen beweegt. En dat kan soms heel verrassend zijn. Je leest er meer over op mijn blog

Verder krijg je een uitgebreide energiebehandeling die de energiestroom tussen je lichaam, hoofd en geest versterkt. Deze duurt ongeveer een uur. 

Tot slot leer ik je meer over een oude Hawaïaanse wijsheidde oorspronkelijke versie van Ho'oponopono. Een levenswijsheid die te vergelijken is met de Tao, Wu-Wei, waarbij alles oké is zoals het is (luister ook naar mijn podcast bij Leven Zonder Stress) (bij een retreat van een week).

de uitwerking van de trip

Er zal tijdens en na de Bostrip veel in beweging komen. Zo durf je ineens wel die lastige keuze te maken, jezelf uit te spreken tegenover een ander, en trek je duidelijke grenzen. Met deze vernieuwde kracht, kan je leven zomaar een andere wending krijgen, eentje die beter bij je past.

Prijs

Voor 3 dagen betaal je 499 euro (exclusief btw).

Voor 7 dagen 1299 euro (exclusief btw).

Wil je een retreat boeken en een datum prikken? Dan kun je me mailen.

20210607LGezond_trip_LideweijBosman__389A6363_LOW.jpg

Ervaringen van anderen

renee.jpg

Bekijk dit filmpje van 

Denise de Wolf (unleashthewolf.nl) verbleef in Soeria, ging mee op bostrip en schreef vervolgens haar nieuwe coachingsprogramma in het huisje.