top of page

oude zielenpijn? Werk met me in de energie..

Oké, dit wordt wel heel bijzonder. Begin deze ochtend ontmoet ik opnieuw iemand die zich ontworteld voelt. Die al jaren de weg zoekt in zijn dromen. “Ik leef dan in een soort mist. Ook in het dagelijkse leven. Alsof de verbinding voor even wegvalt. Ergens voel ik dat het een heel diep oud stuk is en waar ik met mijn bewustzijn niet bij kan komen.”


Deze man zal de vierde persoon binnen twee weken zijn met wie ik via het bosritueel zal gaan inzoomen op dit gevoel van leegte. Kennelijk is er op dit moment een enorme shift bezig binnen dit thema. Ook als ik de reacties op mijn blog van gisteren meetel. Een grote kans overigens voor iedereen die dit voelt om er NU mee aal de slag te gaan. Juist omdat het zo universeel onderwerp is. Ik weet uit ervaring dat een ‘individueel’ helend proces extra kracht wordt bijgezet als meerdere mensen tegelijk met een oud stukje energie werken. En ik heb een paar idee die daarbij kunnen ondersteunen..


  1. Aanstaande woensdagochtend om 9.30 uur ga ik op pad voor het bosritueel in het Bosbadhuis, met als thema dit onbewuste stukje aan het licht te brengen. Je kunt hierbij op afstand inchecken. Dit kan via de online energiereis die ik onlangs maakte en terug te vinden is bij mijn hoogtepunten ‘Holy Road Trip’ op Instagram. Volg aanstaande woensdag vanaf 9.30 uur de aanwijzingen en vragen via de stories binnen dit hoogtepunt.

  2. Dit is een hele krachtige meditatie-oefening die je voor de trip (vanaf 9.30 uur) kunt doen en het proces zal ondersteunen. Deze is van iemand die de meesten van jullie waarschijnlijk wel kennen: Jan Geurtz. Het is een oefening in non-dualiteit: waarbij je het sombere ontwortelde gevoel naast het geweldige gevoel van thuiskomen (aleph) in je energieveld laat bestaan. Het effect: in deze verbinding voel je je niet meer afgescheiden, ofwel ontworteld. Dit is de link naar de meditatie (versie: geleide meditatie pijnlijke emoties).

Wil je iets met me delen rondom deze energiereis? Een ervaring? Dat kan hieronder, of natuurlijk op Instagram.


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page